Maak ik  je nieuwsgierig,
ben je geprikkeld  en wil je er meer over weten?

Laat het me weten en we zoeken samen een moment voor een goed gesprek.

  Lili Matthijs

  Vragen of interesse? Bel me of stuur gerust een e-mail: +32 (0)472 68 47 51 of lilimtths@gmail.com

  “Lili, jij hebt een verschil gemaakt in mijn leven! Ik ben het traject bij jou gestart op een heel moeilijk moment in mijn leven, en jij hebt me (waarschijnlijk onbewust), op veel meer vlakken dan enkel mijn loopbaan, vooruit geholpen. Dankzij jou heb ik op een andere manier leren kijken naar mezelf, en heb ik grote stappen vooruit gezet.”

  Inge Vcoachee

  “Lili combineert warmte met zakelijkheid. Haar transparante, integere houding gecombineerd met geduldige doortastendheid maken haar een excellent bemiddelaar.

  Begin er maar snel aan, de wereld wacht…”

  Anouk Moors trainer bemiddeling Mediv

  Wij werken al twee jaar samen met Lili naar aanleiding van onze opleidingen om vrouwen weerbaarder te maken in hun functie als vakbondsmilitant.

  Lili luistert zeer goed naar onze wensen en speelt er op alle vlakken heel gericht op in. Het was zeker niet voorgekauwd. Haar manier van trainen is heel interactief en ze slaagt erin om een gevoel van veiligheid en geborgenheid te creëren. Lili was niet te beroerd om zelf een aantal cases te spelen om communicatie en effect ervan te verduidelijken. Zij krijgt zeer hoge tevredenheidscores van de deelnemers.

  Lea Van SchoenwinckelACV Vrouwen

  In februari 2018 vond ons netwerkevent “ Groep INTRO en gasten” plaats met als thema inclusie op de Antwerpse arbeidsmarkt. We brachten verschillende arbeidsmarkt -experten rond de tafel voor een panelgesprek.

  We wilden geen bekende vlaming om dit debat in goede banen te leiden. Maar wie kon dan de juiste dynamiek creëren en goede vragen stellen met een warme, aangename stem? Lili zei niet alleen heel vlug “ja“, ze engageerde zich ook bij de voorbereidingen. Ze leidde het debat met verve : spontaan, met veel oog voor de sprekers en steeds to the point. Nadien kregen we heel veel fijne reacties en Lili heeft daar een grote rol in gespeeld. Bedankt Lili!

  Cis Vandaelteamleider vorming –coaching en advies van Groep INTRO

  Lili is zich als HR-professional goed bewust van de VUCA-wereld en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Los van de dagelijkse praktijk kan zij zelfstandig ideeën en oplossingen inzake loopbaanbeleid voor de langere termijn bedenken en ontwikkelen. Zij gaat op zoek naar modellen en instrumenten om haar visie in strategieën om te zetten. Lili kan sociaal –economische ontwikkelingen en de effecten daarvan voor medewerkers en bedrijven in een constructieve dialoog goed vertalen naar het HRM-beleidsterrein met respect voor alle betrokken partijen; medewerkers ,leidinggevenden, vakbonden en werkgevers.

  Lili is een professional in communicatie! Zij past haar diepgaande kennis- en inzichten in communicatie in de praktijk toe. Zij luistert, oordeelt en veroordeelt niet en zal steeds haar redenering onderbouwen met feiten. Zij houdt rekening met de verhoudingen binnen de organisatie in haar belangenafweging. Hierdoor is zij eveneens een goed bemiddelaar in conflicten!

  Lili kan bij een advies-, coaching – of trainingsopdracht in een organisatie de belangen van de verschillende partijen verbinden en een win-win situatie creëren. Lili bedacht vaak nieuwe werkwijzen en kon scenario’s bedenken voor de uitdagingen waar organisaties voor staan. Ik zou zeggen: ga met haar in zee en je kan het zelf vaststellen!

  Ella GhyselsGedelegeerd bestuurder , Arabel

  De loopbaancoaching heeft mij enorm geholpen om door de moeilijke periode heen te geraken. Meer nog, ik durf nu gerust te stellen dat de inzichten die ik in de loopbaanbegeleiding heb gekregen, me nog elke dag van pas komen en dat ik nu veel sterker in mijn schoenen sta. Ik leef het leven veel meer dan vroeger en sta zelf aan het stuur. Ik word niet meer gestuurd door allerhande omgevingsfactoren, een immens verschil met vroeger. Ook voor mijn familie en vrienden.

  Benedict G.

  “Ik ben heel erg blij en wil je erg bedanken voor de hulp en de begeleiding. Het was een parcours met soms lange pauzes en je hebt mij een paar keer terug moeten aanvuren. maar ik heb de tijd nodig gehad om tot dit punt te komen en een goede beslissing te kunnen maken.”

  Karolien F.

  Toen de corona-crisis startte, richtten we met enkele ervaren coaches Coaching for Heroes op. We wilden een spreekwoordelijk overstroomgebied bieden aan zorginstellingen. We wisten dat deze sector het zwaar te verduren zou krijgen en dat er onvoldoende psycho-emotionele opvangcapaciteit zou zijn. Na de eerste golf, wilden we even stil staan bij de werking en focus van onze vzw. Dit hadden we nodig om verder te kunnen timmeren aan onze weg. En zo kwam Lili op ons pad. Ze voerde gesprekken doorheen heel onze vzw en haalde het net voor ons op. Dat leidde tot een knappe oogst. We kregen een helder beeld van onze kracht, onze drive en we kregen ook zicht op onze te ontwikkelen punten. Het was vooral bijzonder ontroerend om Lili ons verhaal te horen vertellen. Haar verhaal voelde als in de spiegel kijken met een warme gloed van erkenning voor het werk dat we hadden neergezet. Hier kan een droge missie/visie-oefening niet tegenop. Ik vermoed dat elk van ons later nog zal teruggrijpen naar wat Lili voor ons gemaakt heeft. En dan heb ik het nog niet gehad over de stem van Lili, maar die moet je zelf leren kennen …

  Philippe Bailleurervaren gids voor Organisatie Vernieuwing en auteur van o.a.Trauma in organisaties en Stuck