Voorbij de pitch

Deze workshop is voor authentieke en bezielde ondernemers die zich hierin herkennen :

* Je krijgt niet altijd gezegd wat jou typeert en wat je toegevoegde waarde is als ondernemer of freelancer.
* Je zoekt de juiste woorden om te tonen wie je bent en wat jou uniek maakt.
* Je vraagt je af hoe je jouw producten en diensten krachtig en onweerstaanbaar in de markt kan zetten door erover te vertellen.
* Je wil dat (potentiële) klanten en opdrachtgevers jouw unieke waarde helemaal begrijpen en/of doorvoelen als je over jezelf en je zaak praat.
* Je wil méér dan alleen een pitch, je wil authentiek verhalen die ertoe doen.

Programma

Om je verhalen vorm te geven heb je woorden nodig, een verhaallijn en ingrediënten die maken dat een verhaal af is. Zodat het hoofden en harten raakt. (Potentiële) klanten en opdrachtgevers zullen jouw unieke waarde helemaal begrijpen en /of doorvoelen.

Met de kracht van Storylistening & Storytelling duik je een dag in je eigen ondernemersverhaal.

Doe mee als je als ondernemer op een verhalende manier wil tonen wie je bent, waar je voor staat, wat voor jou belangrijk is en waar je naartoe wil.

Je krijgt een gevulde dag met :

  • handvaten om je ondernemersverhalen vorm te geven
  • oefeningen die helpen je persoonlijke verhalen te ontdekken en vertellen
  • reflectie, uitwisseling, nieuwe ideeën, inspiratie en feedback
  • als kers op de taart een verbindende en inspirerende afsluiter ( vanaf 5 deelnemers) met terugspeeltheater ‘Levenzegt’ die ‘body’  geeft aan jouw ondernemersverhaal

 

Wat brengt de dag je op?

Je ontdekt de kracht van jouw eigen ondernemersverhaal: het verhaal dat jou helderheid, focus en houvast geeft. En dat anderen, zoals nieuwe opdrachtgevers, goesting geeft voor wat jij als ondernemer te bieden hebt!

De eerste zaadjes van jouw unieke verhaal zijn stevig gepland.

Je kan die verhalen later nog verwerken op je website en andere kanalen.

Levenzegt zal jouw verhaal op intuïtieve en artistieke wijze terugspelen. Dit geeft bevestiging en houvast of helpt je met een nieuw perspectief jouw verhaal bij te sturen.

Getuigenissen

“Vandaag zat ik samen met een fijne groep mensen die elk hun verhaal willen vertellen en in de wereld zetten. Ik voelde mij direct verbonden  en er was ruimte voor uitwisseling, verfijning, rust, reflectie, inspiratie. Om te blijven bij onze authentieke zelf en vandaar onze zaadjes te planten en verhalen te laten groeien.

Dankjewel Lili Matthijs, je hebt deze workshop met veel zorg gebracht en ons verhaal mee betekenis gegeven. Dankjewel Levenzegt om onze verhalen tot leven te brengen.

Sofie Bovijn,  erkend bemiddelaar en coach

Deze workshop is voor authentieke en bezielde ondernemers die hun klanten en opdrachtgevers echt willen laten zien en voelen wat hun meerwaarde is.

Je hebt een pitch én je wil ook een rugzak met verhalen om te vertellen.

Lili Matthijs faciliteert de workshop. Zij helpt groeien, verbinden en versterken via dialoog en verhalen. Naast coach en trainer is ze ook bemiddelaar en  Storypractitioner.

Getuigenissen:

“Gisteren een heel nuttige en inspirerende dag gevolgd, prachtig begeleid door Lili Matthijs! Er zijn zoveel ingangen om je ondernemersverhaal kleur en diepgang te geven . Op 31 augustus komt ze dit nog eens doen bij ons in Heverlee! Wil je erbij zijn, laat het snel weten!”

Liselotte Baeijaert, oprichter Land aan Zee  en mede-oprichter Il Faro

 

“Zo inspirerend om samen met anderen aan een sterker ondernemersverhaal te werken. Ik heb er veel van opgestoken en kreeg letterlijk de spiegel voor via Levenzegt. Een rijk programma stak je ineen, Lili.”

Ine Huysentruyt, founder van Atelier Connecter

 

Praktisch

Data workshops 2024

Voorlopig zijn geen workshops gepland. Heb je interesse ? Laat iets weten!

Ja, ik heb interesse en schrijf me in!